Zapraszamy do udziału w weekendowym warsztacie:
Uwalnianie lęków i napięć poprzez ćwiczenia tybetańskiej jogi Tsa Lung

Joga ta to zestaw prostych ćwiczeń tybetańskich, pozwalających uwolnić blokady energetyczne, odzyskać witalność i połączenie z własną naturą. Dzięki temu posiada nie tylko aspekt fizyczny lecz również głęboki aspekt wewnętrzny.

Kurs poprowadzi Instruktor Ligmincha Polska - Ryszard Adamiak

Miejsce i czas:

''Joga Hanna” przy drukarni Poligraf, ul. Ściegiennego 35c, Kielce
14 i 15 marca 2020.

Zapisy na kurs:
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub Basia tel. 509841206


Program kursu: 

Sobota 14 marca godz. 10.00.-17.00.
Wprowadzenie do pięciu ćwiczeń Tsa Lung oraz nauka 9 oczyszczających oddechów
Wykonanie poszczególnych ćwiczeń i wielokrotne ich powtórzenie, doświadczając uwolnienia blokad i zakłóceń wewnętrznego oddechu.
10.00.-11.30. I sesja
12.00.-13.30. II sesja
13.30.-14.45. przerwa obiadowa
15.00.-16.30. III sesja
16.45.-17.45. IV sesja

Niedziela 15 marca godz. 9.00.-15.00
Pogłębianie doświadczenia. Zastosowanie i pożytek z jogi Tsa Lung w codziennym życiu.
09.00.-10.30. I sesja
11.00.-12.30. II sesja
13.15.-14.45. III sesja
14.45.-15.00. Zakończenie


Kurs będzie odbywał się w sesjach, wypełnionych przede wszystkim praktyką, jak również wyjaśnieniami.

Sugerowana darowizna za uczestnictwo w kursie 125zł .


Szczegółowy opis korzyści wynikających z praktyk.

Jeśli czujesz się wypalony wewnętrznie, fizycznie zmęczony i pozbawiony motywacji oraz energii do działania, uporczywie trapią Cię niepokojące myśli i lęki, nad którymi nie masz kontroli, widzisz przyszłość w negatywnych barwach, czujesz, że Twój umysł jest ociężały i mało kreatywny, łatwo ulegasz irytacji, a twoje relacje z samym sobą i otoczeniem są pełne napięcia, boisz się utraty pozycji i stanu posiadania to te proste kilkunastominutowe ćwiczenia zmienią stan Twojego umysłu i ciała.

Przekaż dalej

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn